Resi-Conn® komt aan uw wensen tegemoet

 

Resi-Conn® biedt u een op maat gemaakte service aan om u toe te laten de ResiPox® en ResiPur® kwaliteitsvloeren volgens onderstaande aanpak probleemloos en adequaat toe te passen:

  1. Op uw uitnodiging komen wij vrijblijvend bij u langs voor een kostenloze vloeranalyse, waarbij het meest voordelige Resi-Conn® expoy of kunstharsvloer aangeboden zal worden in functie van uw reële situatie.

  2. Bent u een echte ‘doe het zelver’ en heeft u eigen mankracht ter beschikking dan kan u, mits aanschaf van de Resi-Conn® – producten en eventuele huur van ons eigen installatiemateriaal, zelf overgaan tot de instandzetting van uw vloeren.

  3. Field-ervaring is onontbeerlijk! Onze ervaren field engineers staan steeds tot uw beschikking om u ter plaatse te adviseren bij de instandzetting van uw vloeren met onze Resi-Conn® expoy of kunstharsvloeren.

  4. Resi-Conn® biedt u een zorgeloos ‘sleutel op de deur’ vloersysteem aan! Het in overleg bepaalde vloersysteem wordt door onze eigen vakmensen stofarm geplaatst en opgeleverd op de overeengekomen datum en tijd. De plaatsing van onze vloeren worden dagelijks op de werf opgevolgd door onze field engineers!

  5. Voor private toepassingen, met het oog op hoge detailafwerking, zet Resi-Conn® zijn exclusief installatieteam in, teneinde te voldoen aan de wensen van bouwheer en architect.

 

IMG_7771