Wij staan op kwaliteit!

Resi-Conn® staat al ruim 25 jaar garant voor het oplossen van vloerproblemen in industriële ruimten, particuliere woningen, kantoren, handelspanden, sporthallen en openbare gebouwen.

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie heeft Resi-Conn® zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit bewezen. Met innovatieve vloersystemen, en rekening houdend met de reële werkomgeving, slaagt Resi-Conn® erin om steeds het beste prijsgunstige vloersysteem aan te bieden. Dit op basis van o.a. epoxy, polyurethaan, acrylaat e.a. met vrijwel ongeëvenaarde gebruikseigenschappen in de meest uiteenlopende situaties.

Voor o.a. coatings, gietvloeren, troffelvloeren, design, terazzo, sportvloeren comfort, ESD, geluidsdempende en speciale veiligheidsvloeren heeft Resi-Conn® alle noodzakelijke know-how in huis. Resi-Conn® biedt u een compleet gamma kunstharssystemen aan volgens de DIN en ISO 9001 norm met CE-certificaat en dit voor al uw toepassingen.

Hiervoor heeft Resi-Conn® reeds een jarenlange exclusieve samenwerking opgebouwd met de sterkste fabrikanten binnen Europa.
Hierdoor kan Resi-Conn® u steeds de allernieuwste vloersystemen aanbieden in functie van de nieuwe trends of strengere wetgevingen.
Voor de voedselnijverheid voldoet Resi-Conn® zo aan de HACCP-normalisatie.

Onze gepatenteerde productengamma’s, zoals de alombekende ResiPrim®ResiPox®ResiPur®ResiTop®ResiCryl®ResiDesign®, … hebben hun doeltreffendheid meer dan bewezen overheen duizenden vierkante meters vloer, onderhevig aan verschillende belastingen.

Conform de hoge eisen van de VOC-milieuwetgeving streeft Resi-Conn® ernaar om al zijn producten solventvrij aan te bieden. Dit uit respect voor zowel het milieu, uw leef- en werkomgeving als zijn eigen installatiemensen.

Productkwaliteit wordt niet alleen in de field opgevolgd, maar ook constant door interne labo’s bijgehouden zodat Resi-Conn® u steeds de nieuwste techniek kan aanbieden.

De plaatsing gebeurt door onze eigen opgeleide mensen met VCA*-certificaat.

Wij beloven geen kwaliteit, wij staan erop!

Daniël François Bicqué
CEO Resi-Conn®

Zijn gedeponeerde epoxy- en kunstharsvloermerken.

Met trots presenteren we u ons Resi-Conn® Team